Skip Navigation

2018. KATALÓGUS

Várhatóan 2017. novemberében kereskedelmi forgalomba kerül „A magyar bélyegek katalógusa 2018-1. kötet” címmel a katalógus 62. kiadásának első kötete ajándék emlékív füzettel, ajándék emlékívvel.

A 2.500 példányban megjelenő első kötet rövid tartalma: - Postabélyegek, bélyegtekercsek és tekercsbélyegek, bélyegfüzetek - Portóbélyegek - Csomagbélyegek - Évjáratok összesítő táblázata - A főbb forgalmi bélyegsorok papír-, enyvezés- és fogazatváltozatai - Filatéliai forrásmunkák

A kötet a kezdetektől 2017. augusztus 31-ig megjelent postabélyegek - több ezer esetben átdolgozott - katalógusárait és aktualizált tájékoztató információkat tartalmaz. Értékeli az 1899-es krajcáros és a Turulos bélyegek vízjel és számvízjel állásait. Jelentősen bővül az ismert tévnyomatok és lemezhibák képes bemutatása. Külön emlékív füzetben kerülnek katalogizálásra a hagyományos kiadók 1971-től 2017 szeptemberéig megjelent emlékívei.

Tájékoztatásul: A 2018 elején néhány száz példányban megjelenő második kötetben kerülnek majd bemutatásra az I. és II. világháború utáni helyi kiadások, az IPH gépi öntapadós bélyegek, a katonai, tábori és magánposta bélyegek, a bérmentesítő gépek és lenyomataik, a díjjegyes postai nyomtatványok, illeték- adó és egyéb- kötelezettségjegyek.

A kötetek következő kiadása a piaci viszonyoktól függően alakul majd, egyelőre bizonytalan.

Az első kötet bolti ára egy darab emlékívvel együtt 5.200 Ft.

A korlátozott példányszám miatt a megrendeléseket beérkezésük sorrendjében, a készlet erejéig teljesítjük.A katalógusokat a novemberi megjelenéskor postázzuk, és erről e mail értesítőt küldünk a feladáskor.

A katalógus megjelenésének várható idejét jelezzük a honlapunkon. A katalógushoz tartozik 1 db ajándék, 1.200 Ft névértékű emlékív (benne van az árban!) (sorszámozott, vágott, témája: „150 éve jelent meg az első magyar postabélyeg”,) (Emlékív nélkül nem árusítunk katalógust.)

Az emlékív párját (sorszámozott, vágott, témája: „Az első magyar postabélyeg piros 3 krajcáros tévnyomata”, névértéke: 1.200 Ft, azonos sorszámmal, korlátozott példányszámban, külön megrendelésre a katalógussal együtt kiskereskedelmi áron bruttó 1.200 Ft-ért, katalógus nélkül is 1.200 Ft-ért forgalmazzuk.

Ha így kéri a 2. emlékívet is akkor rendelés megjegyzés rovatába kérem írja be, hogy kéri a katalógushoz mindkét emlékívet.

Fontos: csak 2500 példányos a katalógus kiadása, és bizonytalan, hogy utána mikor jelenik meg új kiadás. Csak előrendeléssel tudja biztosítani a megrendelése biztos teljesülését.

A befizetett előlegről a számlát a katalógus postázásakor küldjük el. A katalógus postaköltsége várhatóan 1.300 Ft lesz.

Tehát a katalógus megrendelése, és előzetes kifizetése csak utalással lehetséges. Utánvételes vásárlás csak a már ismert megrendelőinknek lehetséges. Bármilyen kérdése van, kérem írja meg e mailban.

MEGRENDELÉST CSAK A KÉSZLETEK EREJÉIG TUDUNK FELVENNI!!A fenti tájékoztató a katalógus kiadójának a közleményére és a POSTA jelenlegi áraira alapul, ha a kiadó vagy a posta bármilyen változtatást jelentene be a katalógus megjelenése esetén, arról a megrendelőinket értesítjük. A kiadó és a POSTA esetleges változtatásai miatt nem tudunk felelősséget vállalni.