Skip Navigation

SZÜLETÉSNAPI 20 % és 10 % ENGEDMÉNY igénybevétele
Születésnapi akció! Valamennyi megrendelt 2010. előtti filatéliai tételre 20 % engedményt, a 2010. utániakra 10 % engedményt adunk 2017. május 30.-án éjfélig! (az eszközök rovatból rendelt tételekre /albumok stb/ 10 % az engedmény.)

Az engedményhez kérjük az első oldalon lévő "20% engedmény a 2010 előtti bélyegekre" tételt tegye a kosarába 1 Ft-ért, vagy "10 % engedmény a 2010. utáni bélyegekre", vagy eszköz (album stb) vásárlása esetén a "10 % engedmény az eszközökre" tételt tegye a kosarába.

A fenti engedmények egyéb kedvezménnyel nem vonhatók össze. Az engedmény a névérték alá nem csökkentheti a tétel összegét.
A 20 % és 10 % engedménnyel beérkező megrendeléseket e mailban visszaigazoljuk, és megadjuk az előre utaláshoz az adatokat. Az előre utalásnak 2 napon belül kell megérkeznie. A késedelmesen beérkező utalás esetén érvényteleníthetjük a rendelését, és 500 Ft általános költség levonásával visszautaljuk az összeget! Ebben az akcióban utánvétellel csak az eddigi ismert megrendelőink vásárolhatnak.
Mivel egyes tételek kifogyhatnak, célszerű a megrendelést mielőbb leadni. Csak a visszaigazolt megrendelés érvényes!

Egyes tételekből csak 1 db van, ha ugyanarra a tételre több rendelés érkezik be, akkor az előbb beérkező rendelés lesz érvényes. (az oldal nem "szedi le" automatikusan a megrendelt tételeket)

A megrendelése az eredeti végösszeget fogja tartalmazni, a visszaigazolásunkban már a 20% (vagy 10%) engedménnyel csökkentett összeg fog szerepelni. Csak a visszaigazolt megrendelés tekinthető végleges rendelésnek! A visszaigazolásunk tartalmazni fogja a megrendelés szállításának várható időpontját is. (általában az utalás beérkezését követő 1 héten belül) A postaköltségre nincs engedmény.

Kérjük a fentieket vegye figyelembe a megrendelése során. A megrendelése elküldésével Ön elfogadja a honlapon történő vásárlás feltételeit, és a fenti feltételeket.

Paszinger Kati és László

(László születésnapja május 30. ....)

Ha kérdése merülne fel kérem írja meg e-mailban.